Skip to content Skip to footer

Verkiezingsevenement in Nieuwspoort: de uitslagenavond

Op 17 maart 2021 organiseert IvCB in samenwerking met Nieuwspoort de uitslagenavond. Vragen als: hoe bereiken we de weg naar herstel en een nieuw perspectief? En hoe gaan wij om met de uitdagingen die voor ons liggen en welke rol moet de overheid bij het optimaliseren van onze kansen daarin spelen? En waar kunnen wij zelf het verschil maken en nieuwe kansen creëren? zullen uitgebreid aan bod komen tijdens een paneldiscussie. Deze bijeenkomst wordt live uitgezonden vanuit Nieuwspoort en is live door iedereen te volgen.

Het evenement start om 20:15 uur en zal om 21:45 uur eindigen. Vier vooraanstaande panelleden zullen in discussie gaan over actuele politieke onderwerpen en de verkiezingen, waaronder de weg naar economisch herstel, de maatschappelijke uitdagingen waarvoor de politiek staat en de rol die wijzelf hierin kunnen spelen. Tijdens het evenement zullen rond 20 uur de exitpolls bekend zijn en zullen we live naar de NOS overschakelen. De panelleden zullen vervolgens op deze exitpolls reageren en duiden wat dit betekent.

Onder leiding van dagvoorzitter Paul van Liempt (BNR) zullen de volgende gasten deelnemen aan het panel:

Hans Biesheuvel – Als voorzitter van ONL zal Biesheuvel zijn kennis en ervaringen delen over de uitdagingen waar het MKB zich voor gesteld ziet staan en ingaan op de weg die nu ingeslagen zou moeten worden.

Arnoud Boot – Als hoogleraar corporate finance en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam en tevens lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid zal Boot zijn licht schijnen op de economische en financiële vraagstukken waar onze samenleving voor staat en de rol die onder andere financiële instellingen daarin zouden moeten spelen.

Willemijn Verloop – Als serial social entrepreneur en investeerder, en oprichter van War Child zal Verloop ingaan op onderwerpen zoals ondernemerschap, purpose-driven business en de rol van tech en innovatie bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Carmen van Vilsteren – Als voorzitter van het Topteam Life Sciences & Health en tevens hoogleraar aan de TUe, zal Van Vilsteren ingaan op het thema gezondheid, de nieuwe benadering die wij behoeven en de inzet om een impuls aan de gezondheidssector te geven.

Iedereen die geïnteresseerd is in politiek en meer wil horen over hoe de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat kunnen worden aangepakt kan zich kosteloos aanmelden voor het evenement. Reserveer daarvoor hier je ticket. Het evenement is live te volgen via de link: https://www.nieuwspoort.nl/agenda/overzicht/uitslagenavond/stream