Skip to content Skip to footer

Joep Kievits

Senior adviseur

Joep is een zeer ervaren adviseur. Hij is bedreven in zowel public affairs, lobby, public strategy als stakeholdermanagement. De wensen van de klant vertaalt hij naar slimme strategieën met groot rendement.

Zijn ervaring in public affairs reikt ver terug. Eerder was hij managing director van public affairs-bureau MagnifEye en public affairs-adviseur voor meerdere lobbybureaus, de gemeente Amsterdam en een universiteit. Ook werkte hij voor het ministerie van EZK en was hij actief voor een politieke partij. Hij studeerde Nederlands Recht en Internationaal en Europees Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook behaalde hij een postdoctoraal-diploma in public affairs aan de Universiteit Leiden.

Ik help organisaties graag met het oplossen van complexe vraagstukken. De energietransitie, het woningentekort, veranderende financiële regelgeving, deze en andere ontwikkelingen brengen voor diverse organisaties flinke uitdagingen met zich mee. Met public affairs, lobby en stakeholdermanagement kunnen we veel voor deze organisaties betekenen.

- Joep Kievits