Patrick de Leede geassocieerd partner bij IvCB

Patrick de Leede geassocieerd partner bij IvCB

Patrick de Leede (53) is geassocieerd partner geworden bij IvCB Public Affairs & Stakeholdermanagement in Den Haag.

Met de komst van De Leede wil IvCB zijn positie als strategisch public affairs en stakeholdermanagement kantoor verder versterken op de Nederlandse markt.

De Leede begon zijn loopbaan in 1986 als PR-consultant. In 1991 verhuisde hij naar de beursgenoteerde Koninklijke Nederlandse Papierfabrieken NV. In 1993 fuseerde KNP met Bührmann-Tetterode en VRG Groep tot KNP BT, een industriële groep met 30.000 medewerkers wereldwijd.

Na het afstoten van haar papier- en verpakkingsproductieactiviteiten ging Buhrmann NV verder als een internationaal handelshuis in kantoorbenodigdheden en grafische apparatuur. De Leede was er senior stafmedewerker Corporate Communications.

In 1999 richtte De Leede zijn eigen corporate communicatieadviesbureau op en werkte hij hoofdzakelijk voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, telecommunicatie, bouw en architectuur, kantoorinrichting en de petrochemische industrie. Zijn expertise omvat corporate communicatie, public relations, crisiscommunicatie, woordvoerderschap en schrijven (persberichten, ghostwriting, jaarverslagen).

De Leede heeft aanzienlijke ervaring met interne en externe communicatie rond fusies, acquisities, desinvesteringen en reorganisaties.

Kevin Zuidhof, managing director van IvCB Public Affairs & Stakeholdermanagement: ‘We zijn erg blij om een doorgewinterde corporate communicatie professional zoals Patrick nu aan boord te hebben. IvCB wil zijn positie op de Nederlandse markt verder versterken en de ervaring en sectorkennis die Patrick meeneemt sluiten goed aan bij dat streven.’

Geen reactie's

Geef een reactie