Skip to content Skip to footer

Meer impact creëren met je verhaal

Meer impact creëren met uw verhaal

Training voor bestuurders

Iedereen heeft zijn of haar verhaal, maar wat vertelt u? Wat wilt u exact bereiken met uw verhaal en welke bouwstenen gebruikt u? En minstens zo belangrijk: hoe brengt u de bouwstenen bij elkaar tot een consistent geheel waarmee u de ontvanger echt weet te raken?

Als bestuurder streeft u naar maximale impact; of het nu gaat om het creëren van maatschappelijk draagvlak, veranderingen in uw eigen organisatie, het vergroten van uw marktaandeel of het bepalen van uw koers in een nieuw politiek speelveld. Die impact wilt u realiseren bij uw opdrachtgevers, de overheid en andere externe stakeholders, en niet in de laatste plaats bij uw eigen medewerkers. Hiervoor is het essentieel om het juiste verhaal te hebben. Met een eigen, uniek verhaal dat consistent is voor al uw doelgroepen zult u uw invloed aanzienlijk vergroten. IvCB biedt een training op maat waarin u leert op welke wijze u efficiënt en effectief tot het juiste verhaal komt.

Grip op de juiste bouwstenen
Vanuit uw eigen organisatiestrategie helpen wij u de goede aanpak en instrumenten te kiezen. U leert de juiste woorden te vinden voor iedere denkbare situatie en een verhaal te bouwen waarmee u impact creëert.

Effectief briefen van uw adviseur
Wanneer u niet zelf, maar een adviseur het verhaal schrijft, is deze training ook zeer waardevol. U leert de adviseur beter inhoudelijk aan te sturen en effectiever opdracht geven om samen met u tot het juiste verhaal te komen.

Meer impact creëren met je verhaal

Training voor professionals

Als professional creëer je het liefst zoveel mogelijk impact. Je wilt met een scherp verhaal de tongen losmaken, publiek debat aanwakkeren of beleid beïnvloeden in het voordeel van je doelgroep. Dat blijkt in de praktijk best een uitdaging te zijn.

Vaak ontbreekt het aan tijd of aan kennis en kunde om vanuit de complexe inhoud van je vak een boodschap te formuleren die mensen echt raakt. En zonder een pakkende boodschap bereik je niet het gewenste resultaat. Dat is een gemiste kans. Want met het juiste verhaal word je meer gehoord, oefen je meer invloed uit en bereik je sneller je doelen. IvCB biedt daarom een training aan waarin je snel en effectief leert op welke manier jij vanuit jouw expertise het juiste verhaal maakt.

Een ijzersterk fundament bouwen
In de training leren we je een ijzersterk fundament voor je betoog te bouwen; een scherpe story, relevant voor media, in- en externe stakeholders, het grote publiek of juist voor specifieke doelgroepen. Daarbij kijken we naar de specifieke uitdagingen voor jouw organisatie, voor optimaal resultaat.

Vrijblijvend kennismaken?