Skip to content Skip to footer

Media- en presentatietraining

Meer impact met de juiste boodschap en toon

Media- en presentatietraining

Iedereen kent wel voorbeelden van geslaagde mediaoptredens. Voorbeelden van zwakke mediaoptredens zijn er echter minstens zo veel. Hoe zorgt u ervoor dat uw mediaoptreden wel een succes wordt?

In dit transparantietijdperk wilt u uw boodschap goed voor het voetlicht brengen. Ervoor zorgen dat u goed begrepen wordt, de buitenwereld een goed beeld van uw bedrijf of de kwestie krijgt en uw reputatie niet wordt aangetast, maar juist wordt versterkt. Ook bij het ‘brengen’ van een interne boodschap, bijvoorbeeld bij een reorganisatie die niet zonder gedwongen ontslagen kan verlopen of een overname door een concurrent, zal elk woord op een goudschaaltje moeten worden gewogen om medewerkers goed te informeren en tegelijkertijd de motivatie niet te ondermijnen.

Creëren van geloofwaardigheid
Wij bieden u een mediatraining op maat, waarin u leert hoe u uw boodschap moet formuleren, op welke wijze u met de media en de buitenwereld moet omgaan, en hoe u uw boodschap krachtig en zelfverzekerd kunt overbrengen en u bijdraagt aan het creëren van geloofwaardigheid voor uw organisatie en uzelf..

Goede voorbereiding is sleutel tot succes
Een geslaagd mediaoptreden is het resultaat van een goede voorbereiding. Het gaat dan niet alleen om de inhoud, maar ook om de wijze waarop
u de boodschap naar voren brengt en hoe u in staat bent met de door de media gestelde vragen om te gaan. Een vergelijkbare voorbereiding zult

u ook bij de presentatie van belangrijke mede­ delingen nodig hebben. Een boodschap die bij de toehoorder de juiste snaar raakt. IvCB zorgt ervoor dat u in staat bent de juiste boodschap op een effectieve manier over te brengen.

Vrijblijvend kennismaken?