Skip to content Skip to footer

Lillian Bennink adviseur van IvCB

Lillian Bennink (36) is adviseur geworden bij IvCB Public Affairs & Stakeholdermanagement.

Lillian is politicoloog met een ruime Public Affairs ervaring. Zo werkte zij eerder als zelfstandig Public Afairs advsieur en als adviseur bij een Public Affairs kantoor in Den Haag. Daarnaast was zij medewerker van een Europarlementariër in het Europese Parlement en is zij tijdens en na haar studie werkzaam geweest bij een politieke partij en heeft zij zich onder andere beziggehouden met de inhoudelijke ondersteuning van diverse commissies, het partijbestuur alsmede de organisatie van partijcongressen en ledenbijeenkomsten.

Naast deze functies werkte zij ook als projectleider bij de herontwikkeling van de A’DAM Toren (voormalig Shell hoofdkantoor in Amsterdam). In deze rol was zij onder meer verantwoordelijk voor het oprichten en samenbrengen van de private members club A’DAM&Co, het opzetten en uitvoeren van het brandpartnership programma en het faciliteren van het aandeelhouders proces door middel van een gecureerde crowdfunding.

Kevin Zuidhof, managing director van IvCB: ‘IvCB wil opdrachtgevers met een maatschappelijke meerwaarde helpen aan een goed verhaal en hen ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. De ervaring die Lillian meebrengt en haar persoonlijke drive sluiten daar naadloos op aan.’