Finance

De Nederlandse en Europese financiële wet- en regelgeving verandert voortdurend. Wij helpen organisaties hierop te anticiperen, invloed te krijgen op besluitvorming en maatschappelijk draagvlak te creëren. Van beursgenoteerde banken en verzekeraars tot e-commercebedrijven en kleine start-ups.

Ons Financeteam bestaat uit ervaren professionals met veel kennis en knowhow over de sector.  Professionals die weten dat maatschappelijke compliance steeds belangrijker wordt en goed monitoren welke maatstaven de samenleving hanteert.  

Wij helpen de brug te slaan tussen uw bedrijf en de publieke sector. Dankzij een invloedrijk netwerk in onder meer Brussel, Frankfurt en Washington kunnen wij uw belangen optimaal behartigen en snel inspringen op de actualiteit. Belangrijk, want een constructieve relatie met de overheid en vertrouwen van de samenleving geven uw bedrijf meer ruimte voor groei en innovatie.

Geselecteerde referenties:

Als technologiebedrijf in de financiële sector creëert Mastercard door het verbinden van individuen, bedrijven en organisaties mogelijkheden voor iedereen over de hele wereld . De financiële sector is een complexe en dynamische sector waarbij Mastercard hoge eisen stelt aan haar medewerkers én haar dienstverleners. De gestructureerde en gedegen werkmethode van IvCB is tijdens onze intensieve samenwerking erg waardevol gebleken. Door hun uitgebreide kennis en netwerk heeft IvCB ons (pro)actief kunnen adviseren om de politiek maatschappelijke belangen van Mastercard in Nederland te waarborgen

Vincent Richir, Vice President Public Policy Europe Mastercard