Kevin Zuidhof

Kevin is oprichter en directeur van IvCB en beschikt over meer dan 20 jaar Public Affairs en strategische communicatie ervaring.

Binnen IvCB is hij expert op het gebied van gezondheidszorg & life sciences en adviseert hij organisaties over strategische vraagstukken op het gebied van Public Affairs, stakeholdermanagement en Public Strategy. Daarnaast werkt Kevin ook op de thema’s financiële dienstverlening, duurzaamheid, energie, (maak)industrie, automotive, ICT & telecommunicatie, chemie, overheid en non-profit.

Voordat Kevin IvCB oprichtte, bekleedde hij diverse leidinggevende functies in Public Affairs en corporate communicatie bij onder andere Orange, France Telecom, KPN en de Nederlandse overheid.

Kevin was van 2002-2007  voorzitter van de Beroepsvereniging voor Public Affairs (BVPA) en is momenteel bestuurslid van de Nationale Hoorstichting en lid van de Raad van Advies van de ZerOrigIndia Foundation. Eerder was Kevin lid van de Adviescommissie Bijzondere Projecten van het Reumafonds (tegenwoordig ReumaNederland). Kevin Studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en behaalde daar tevens zijn doctoraal in Duitslandstudies.

Kevin Zuidhof