Public Affairs & strategisch communicatiebureau

IvCB is specialist in Public Affairs, stakeholdermanagement, strategische communicatie en Public Strategy

IvCB

IvCB Finance geeft strategisch advies aan financiële instellingen over wet- en regelgeving en maatschappelijke profilering.

IvCB Healthcare beschikt over jarenlange ervaring met uiteenlopende complexe en strategische vraagstukken in de zorg en life sciences sector.

IvCB New Energy adviseert haar opdrachtgevers uit de industrie, automotive, energie- en bouwsector over huidige en toekomstige vraagstukken.

IvCB Digital Economy ondersteunt (tech)bedrijven bij hun belangenbehartiging en reputatie.

Over IvCB

IvCB is specialist in Public Affairs, stakeholdermanagement, strategische communicatie en Public Strategy. Wij adviseren organisaties met een maatschappelijke meerwaarde en een goed verhaal over de te voeren strategie richting de politiek, overheid, media en maatschappij om uw doelstellingen te realiseren. In de uitvoering zorgen wij voor een effectieve belangenbehartiging met duurzaam resultaat en dragen we bij aan een versterking van de positie en autoriteit van uw organisatie. Daarbij kunnen we bogen op een fijnmazig netwerk, jarenlange ervaring, creativiteit en sectorkennis. Vanuit de samenwerking met FTI Consulting als Gold Affiliate partner beschikt IvCB over een sterk internationaal netwerk in onder andere Brussel, Berlijn, Londen en New York.

Cases

Nieuws

Op 16 maart 2022 organiseerde IvCB in samenwerking met Nieuwspoort de Grote Uitslagenavond. Al meerdere jaren kennen IvCB en Nieuwspoort een samenwerk...