Guido Montulet

Guido Montulet (1986) is senior adviseur bij IvCB. Hij adviseert organisaties over vraagstukken op het gebied van Public Strategy, Public Affairs en stakeholdermanagement.

Hiervoor werkte Guido Montulet ruim 5 jaar bij Achmea als Public Affairs adviseur in verschillende sectoren. Zijn expertise ligt vooral binnen de financiële sector, de pensioensector en de energiesector. Met drie mede-auteurs won Guido de Netspar Award voor de scriptie over keuzearchitectuur in het pensioenstelsel. Hij is lid van de Koning Willem IV-Kring, de Beroepsvereniging voor Public Affairs (BVPA). Ook is hij lid van de BVPA werkgroep Wetenschap & Onderwijs.

Guido bezit een Bachelor diploma in Geschiedenis met een Minor conflict studies & human rights aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast heeft hij een Master diploma Politicologie, met de specialisatie bestuur en beleid, behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Met zijn politieke en historische achtergrond is hij van grote waarde voor IvCB. Zo is hij in staat vraagstukken snel in de juiste context te plaatsen en verantwoorde oplossingen aan te dragen.

Guido Montulet