Skip to content Skip to footer

Gieneke Talsma geassocieerd partner bij IvCB

Gieneke Talsma (43) is geassocieerd partner geworden bij IvCB Public Affairs & Stakeholdermanagement in Den Haag.

Met de komst van Talsma wil IvCB zijn positie als strategisch public affairs en stakeholdermanagement kantoor verder versterken op de Nederlandse markt.

Talsma begon haar loopbaan in 2000 in de Tweede Kamer, als persoonlijk medewerker van een Kamerlid. Hierna werkte zij bij dezelfde politieke fractie achtereenvolgens als beleidsmedewerker Europese Zaken en als politiek secretaris van de Fractievoorzitter. Begin 2007 verruilde zij de Tweede Kamer voor het ministerie van Buitenlandse Zaken waar zij als politiek assistent van de minister van Buitenlandse Zaken werkzaam was. Vanaf eind 2010 maakte zij op het Ministerie van Algemene Zaken deel uit van het Kabinet van de Minister President (KMP) waar zij werkte als raadadviseur van de vicepremier. In 2012 verliet ze haar politieke werkkring en startte ze in het bedrijfsleven als Director Corporate Social Responsibility bij RaboFarm, een investeringsfonds onder de paraplu van de Rabobank Groep. In 2014 werd zij- inmiddels woonachtig in Brussel- zelfstandig ondernemer, aanvankelijk op het vlak van personal styling – en presentatie, en sinds begin 2017 op het terrein van public affairs en (strategische) communicatie. Talsma beschikt zowel over kennis van en contacten in het internationale en Europese circuit als ook over ruime werkervaring en een breed netwerk binnen de Haagse politiek.

Kevin Zuidhof, managing director van IvCB: ‘IvCB heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren. De kennis, ervaring en het netwerk van Gieneke sluiten naadloos aan bij die ambitie en versterken onze positie.’