Skip to content Skip to footer

Embassy Services

Embassy Services

De sleutel tot de Nederlandse politiek en samenleving voor uw ambassade.

Met embassy services ondersteunt IvCB uw ambassade met verschillende diensten. Een aantal voorbeelden zijn: dagelijkse media monitoring, politieke monitoring, uitgebreide analyse en public affairs ondersteuning. Dit helpt u en uw ambassade om economische betrekkingen op en uit te bouwen, en snel te reageren op belangrijke gebeurtenissen in het Nederlandse politieke landschap en in de media indien dit nodig is.

De door IvCB ontwikkelde diensten zijn het resultaat van een unieke samenwerking met het toonaangevende Nederlandse persbureau ANP. Daarnaast wordt er ook samengewerkt met het parlementair documentatiecentrum PDC. Samen bieden wij de beste en meest up-to-date inzicht in de ontwikkelingen in de media en de politiek. Ons team van ervaren public affairs en media-experts helpen u up-to-date te blijven. Ook geven wij u duiding en advies bij belangrijke ontwikkelingen.

CASES

Een inkijkje in onze Embassy Services projecten

Wat kan IvCB voor u doen?

  • GMAS Media Monitoring: dagelijks een overzicht in uw mailbox van alle relevante nieuwsberichten van alle grote Nederlandse nieuwskanalen.
  • Politieke Monitoring: we volgen elke beweging van relevante stakeholders in de door u geselecteerde dossiers. Wij informeren u hier maandelijks over in een maandelijks overleg.
  • Public Affairs advies en ondersteuning om de economische belangen van bedrijven of industrieën uit uw land te vertegenwoordigen. Daarnaast helpen wij met het bevorderen op nationaal en, via onze internationale samenwerkingspartners, Europees niveau.

Bij het verlenen van diensten aan ambassades heb ik nauw samengewerkt met IvCB. Hun adviseurs beschikken over de unieke kwaliteit om culturele verschillen, tradities en gebruiken te begrijpen en te overbruggen. IvCB voorziet ambassades van strategisch advies over maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en helpt buitenlandse vertegenwoordigingen en bedrijven om belangen in Nederland te behartigen.

Eric Niehe, Voormalig ambassadeur namens de minister van Buitenlandse Zaken en erelid van de Nederlands-Indiase Kamer van Koophandel.

Vrijblijvend kennismaken?