Skip to content Skip to footer

Contact

IVCB CONTACT PUBLIC AFFAIRS & STAKEHOLDERMANAGEMENT

Gelegen in het centrum van Den Haag bevindt IvCB zich op een steenworp afstand van de Eerste en Tweede Kamer, de ministeries, overige instanties en het Centraal Station van Den Haag.

 

Zeestraat 66A
2518 AC Den Haag

+31 (0)70 – 406 97 77

Contactformulier

contact NL

ROUTEBESCHRIJVING

Ons historisch pand aan de Zeestraat is uitstekend per openbaar vervoer te bereiken. Neemt u bij station Den Haag HS tramlijn 1 richting Scheveningen en stapt u vervolgens uit bij halte Mauritskade. Vanaf hier is het een kleine 5 minuten lopen naar ons kantoorpand.

Komt u met de auto dan slaat u onderaan de Utrechtse baan linksaf richting Den Haag Centrum. Bij de stoplichten gaat u op de middelste baan voorsorteren. Deze weg brengt u met een bocht naar links bij de Dr Kuyperstraat en vervolgens de Mauritskade. U rijdt door en neemt de afslag naar rechts naar de Zeesraat. Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid achter ons pand. Hiervoor rijdt u ons pand voorbij en slaat linksaf de Bazarlaan in. Vervolgens neemt u de eerste afslag naar de Bazarlaan. Bij nummer 145 komt u bij een slagboom die toegang verschaft tot ons parkeerterrein.