Colin Tibben

Colin Tibben is stagiair bij IvCB. Vanuit zijn interesse en kennis over economie en politiek was de keuze voor Public Affairs een logische. Sinds zijn studietijd woont hij in Leiden. Daar studeerde hij International Relations & Organizations. Tevens bezit hij een bachelor in International Business Administration (Vrije Universiteit Amsterdam). De Master Economics & Governance hoopt hij spoedig af te ronden.

Voor zijn Erasmus uitwisseling verbleef hij een half jaar in Valencia. Buiten het uitoefenen van zijn passie voor Mediterraans koken, leerde hij daar ook een aardig woordje Spaans te spreken. En als Bestuurslid van The West Wing, de jongeren denktank van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, was hij betrokken bij diverse beleidsadviezen: van de oliecrisis in Venezuela tot het Europese Migratiepact. In zijn vrije tijd doet hij aan hockey, kickboksen en koken met vrienden.

Tijdens zijn stage bij IvCB hoopt hij met name inhoudelijke kennis op te doen over Public Affairs. Ook wil hij uitvinden welke thema’s hem hierbij het meeste aanspreken.