IvCB Healthcare

IvCB Healthcare beschikt over jarenlange ervaring met uiteenlopende complexe en strategische vraagstukken in de zorg en life sciences sector.

IvCB Healthcare richt zich volledig op de zorg- en life sciences markt. Wij beschikken over jarenlange ervaring met uiteenlopende complexe en strategische vraagstukken en kennen de sector en haar spelers door en door. De afgelopen jaren hebben we een groot aantal vraagstukken voor onze opdrachtgevers succesvol weten op te lossen.

Spelers in de zorg worden in toenemende mate uitgedaagd door vereisten op operationeel en regelgevend vlak met bijbehorende verhoogde risico’s op het gebied van compliance. Bovendien leveren de maatschappelijke druk om te hervormen, de roep om transparantie op prijs en kwaliteit en het verscherpte inkoopbeleid van zorginkopers nieuwe vraagstukken op. Preventie, (gepersonaliseerde) behandeling en zorg, ziektemanagement en verbetering van de mentale en fysieke kwaliteit van leven zijn prioriteitsdossiers van nationale overheden en spelers in de markt. Evenals het beheersbaar houden van stijgende zorguitgaven als gevolg van onder andere vergrijzing en tegelijkertijd de verhoging van de levensverwachting.

Zorgaanbieders, ziekenhuizen, farmaceuten, medtech bedrijven, beroepsgroepen, Medisch Specialistische Bedrijven, GGZ-instellingen, investeerders in de zorg, zorgkoepels, gezondheidsfondsen, patiëntenorganisaties en vele anderen weten ons te vinden voor een oplossing van hun vraagstukken. Vraagstukken die zich onder andere afspelen op het gebied van markttoegang, vergoedingsdossiers en het vergoede zorgpakket, positionering en draagvlak, maatschappelijk verantwoord ondernemen, wijziging van wet- en regelgeving, inkoop, contractering en maatschappelijke druk.

Vrijblijvend kennis maken?